Podcast

Familie Hurks

Een tijdje geleden mocht ik een middagje en een avondje fotograferen bij dit gezin dat ik al wat langer ken. Natascha en ik waren tegelijk zwanger van de oudste kinderen, allebei ons eerste kindje. En een jaar geleden waren weer tegelijk zwanger, ik van mijn tweede zoon en Natascha van haar derde kindje. Uiteindelijk zijn we dezelfde dag bevallen, met dezelfde fotograaf bij de bevalling en dezelfde verloskundige. Het blijft een leuk verhaal.

Het was een hele gezellige middag en avond, al was de oudste toch wel erg moe en ging ze tijdens het eten al naar bed toe. Met de andere kinderen hebben we gezellig gegeten en gespeeld en de dag werd afgesloten met veel zingen en lezen, supergezellig en de kinderen genoten volop. Hieronder vindt je een selectie van de reportage die ik bij de papa en mama heb afgeleverd.

Bedankt dat ik bij jullie mocht fotograferen. Wat een heerlijk, gezellig en dynamisch gezin zijn jullie!

Mocht je interesse hebben voor een Day in the Life-reportage van jullie gezin, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

Blog 13_Resize

Blog 14_Resize

Blog 15_Resize

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding