(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Day in the Life

Familie de Jong

Gwendolyn Pieters
 - 
november 11 2015
 - 

Day in the Life fotografie is nog niet zo heel bekend in Nederland maar ik vind dit geweldig om te doen. Een gezin vastleggen in hun pure vorm, vol met liefde, rituelen, emoties maar ook vermoeidheid, driftbuien en verdriet. Foto's van het alledaagse leven, de gewone dingen, maar zo waardevol, onbetaalbaar zelfs. Als ik zelf naar foto's van mijn jeugd kijk doen dit soort foto's veel meer en mooiere herinneringen oproepen dan een geposeerde familie- of schoolfoto. Ik vind het geweldig dat ik door middel van mijn passie dit aan gezinnen kan geven. 

Ik had het voorrecht om dit prachtige gezinnetje te mogen vastleggen en deze foto's en filmpje laat een selectie zien van de prachtige reportage die ik bij ze heb mogen afleveren.

Mocht je dit ook voor je gezin willen neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize Blog 13_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram