Podcast

Familie de Jong

Day in the Life fotografie is nog niet zo heel bekend in Nederland maar ik vind dit geweldig om te doen. Een gezin vastleggen in hun pure vorm, vol met liefde, rituelen, emoties maar ook vermoeidheid, driftbuien en verdriet. Foto’s van het alledaagse leven, de gewone dingen, maar zo waardevol, onbetaalbaar zelfs. Als ik zelf naar foto’s van mijn jeugd kijk doen dit soort foto’s veel meer en mooiere herinneringen oproepen dan een geposeerde familie- of schoolfoto. Ik vind het geweldig dat ik door middel van mijn passie dit aan gezinnen kan geven. 

Ik had het voorrecht om dit prachtige gezinnetje te mogen vastleggen en deze foto’s en filmpje laat een selectie zien van de prachtige reportage die ik bij ze heb mogen afleveren.

Mocht je dit ook voor je gezin willen neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize Blog 13_Resize

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding