(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Veere

De stad waarin ik ben opgegroeid

Gwendolyn Pieters
 - 
december 10 2019
 - 

Bijzonder om een keer een uitvaart in Veere te mogen vastleggen, zoveel mooie herinneringen daar aan mijn jeugd. Van mijn 4e jaar tot ik het huis uit ging heb ik daar gewoond, voelde dus echt als thuis komen. Ook bijzonder om ook veel mensen op de uitvaart te zien die ik al zo lang niet heb gezien.

Het afscheid van Maria was mooi, intiem en toch groots. En de bloemstukken hebben echt indruk op mijn gemaakt, vijf losse stukken voor vijf verschillende gezinnen maar allemaal verbonden. Wat een prachtig idee en wat mooi uitgevoerd.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto. ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram