(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Moment Design Oostkapelle

Op en top genieten bij het Kaslokaal

Gwendolyn Pieters
 - 
december 10 2019
 - 


Wat ging de betekenis geweldig van start voor mij. Ik mocht gelijk de eerste dag Jessica vastleggen, ze wilde heel graag haar buurvrouw en vriendin Rozet bedanken voor haar steun de afgelopen periode. 

Jessica had niets verteld aan haar vriendin en haar ontvoerd. Het was dus een grote verassing toen bleek dat ze zelf op de foto’s mocht. Ze dacht dat ze zelf ging fotograferen, de dames hebben namelijk een gezamenlijke passie, namelijk foto’s maken. 

Prachtig om hun band te zien en het werd een sessie met een lach en een traan. Maar ik moet zeggen dat de lach absoluut overheerste en we hadden heel veel lol.

Het weer was wel wat twijfelachtig dus zocht ik contact met een fijne locatie in de buurt. En die stelde geheel belangeloos hun locatie aan ons ter beschikking, zo lief! Mocht je een keer in Zeeland zijn, ga zeker langs de heerlijke theetuin Het Kaslokaal, fijne plek, heerlijk eten, wat wil je nog meer! 

Lieve Rozet en Jessica, wat fijn om jullie voor de lens te mogen hebben, ik heb er van genoten!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram