(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bruiloftsreportage Muiden

Dit maak je maar 1 keer mee

Gwendolyn Pieters
 - 
december 2 2019
 - 

Waar ik moet beginnen, ik heb geen idee. Maar de bruiloft van Robin en Thijs was zo geweldig, om heel veel redenen. Allereerst was ik jarig op hun trouwdag, tijdens het kennismakingsgesprek vroegen ze ook heel lief, of ik het niet erg zou vinden om op mijn verjaardag te werken. Nou NEE! Hun plannen waren zo tof en ik vond het zo'n leuk stel, ik wilde dolgraag "werken" op mijn verjaardag. En het was ook nog eens de langste dag van het jaar (21 juni).

Robin en Thijs gingen trouwen in de oude Kruitfabriek van Muiden, heerlijk over de top. Maar voordat de ceremonie zou plaats vinden, eerst nog lekker dineren met intimi. Daarna pas aankleden en optutten, heerlijk relaxte planning! En over de top was het! De mensen waren prachtig, hadden absoluut werk gemaakt van hun outfit, het bruidspaar was geweldig, de slot act fenomenaal (check de foto's)! En de liefde, wow, wat was die voelbaar. Er werd zelfs meerdere malen in speeches aangehaald, dat als men het over echte liefde had, ze als voorbeeld Thijs en Robin namen. Ik snap helemaal waarom!

Ik ga er gewoon niet meer woorden aan vuil maken. Bij deze een selectie van de foto's van die prachtige dag!

Met dank aan mijn second shooter Rachel Bakker.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram