(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Vlissingen

Fly like an Eagle

Gwendolyn Pieters
 - 
december 2 2019
 - 

Fly like an Eagle, dat was wat er op de kaart stond en het nummer wat op de dag van het afscheid van Ronald een belangrijke rol speelde. Daarnaast was er ook een grote rol weggelegd voor rode rozen, een prachtig hart vol met rozen, maar ook hadden de belangstellende allemaal een roos meegenomen. Wat ontzettend mooi! Het was een afscheid met een lach en een traan, een waardige, intieme en mooie dienst.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto. ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram