(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Doen wat je hart je ingeeft

Gwendolyn Pieters
 - 
september 30 2023
 - 
2023 08 Wensambulance Jolanda 003

Toeval of niet?

Zondag scrolde ik nog even door mijn Facebook tijdlijn, je kent het wel. Mijn oog viel op een bericht van Yvonne. Ik heb eerder twee keer een reportage mogen maken voor haar, eerst een herinneringsreportage samen met haar man Coen en helaas niet veel later ook de uitvaart van haar man.

Zo heb ik haar, maar ook een goede vriendin van haar, Jolanda beter leren kennen. Ik wist door Facebook dat het niet goed met Jolanda ging en in haar laatste fase was aangekomen van haar leven.

Nu las ik dat op maandag haar laatste wens vervuld zou worden, nog één keer naar de Boulevard in Vlissingen.

Ik moet een appje sturen...

Ik heb direct een bericht gestuurd naar Yvonne, of het misschien mooi zou zijn om enkele foto's te maken van dit belangrijke moment. Een cadeau van mij aan haar.

Dit vond ze een fijn idee en zo stond ik maandag op de Boulevard de ambulance op te wachten. Een kort bezoekje met zicht op de zee was mooi en dankbaar.

Het zat niet in de planning maar ter plekke werd besloten dat er nog even langs het woonhuis van Yvonne gegaan zou worden. Zodat Jolanda nog eenmaal met hond Babs kon knuffelen. Wat een prachtig moment, honden zijn zo intuïtief.

2023 08 Wensambulance Jolanda 007

Ik ben zo blij dat ik hierin mijn gevoel heb gevolgd en deze momenten ben gaan vastleggen. Dankbaar ook dat ik deze intieme beelden mag delen. Ook dit soort momenten zijn zo belangrijk om vast te leggen voor later. Dat is mijn bescheiden mening.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram