Podcast

Dubbel geluk

Er is geen vat op de krijgen, dan mogen we wel op pad en dan mogen we niet op pad voor Stichting Earlybirds. Gelukkig mocht ik deze maand wel weer naar het ziekenhuis. Deze keer op Teun & Pepijn en hun ouders en grote zus te ontmoeten. De tweeling is enkele weken te vroeg ter wereld gekomen, maar doen het hartstikke goed. Natuurlijk is het een pittige en intensieve tijd met twee kindjes in het ziekenhuis die veel zorg nodig hebben en een grote zus in huis. Super fijn dat ik enkele momenten van ze samen in het ziekenhuis mocht vastleggen. En het mooie nieuws, als ik dit typ zijn ze al heerlijk thuis met zijn allen!

De ouders hebben ook een berichtje geschreven over hun ervaring:

“Rond 31 weken zwangerschap vonden onze jongens het genoeg in de buik. Met loeiende sirene ben ik over de Belgse wegen in de ambulance naar Brugge vervoerd. Hier was de zorg die we op dat moment nodig hadden aanwezig. Het begin van een gekke, leuke, vermoeiende maar vooral liefdevolle tijd. 5 weken lagen we in het ziekenhuis. De jongens hadden wat moeite met ademhalen in het begin maar hebben dit snel zelfstandig opgepakt. We hebben ons nooit echt zorgen moeten maken om onze binkies. Ze deden alles volgens de boekjes. Het neemt natuurlijk niet weg dat het een roerige tijd was. “Go with the flow” was mijn motto. Op dat moment heb je niet echt door wat je aan het doen bent. Naar het ziekenhuis heen en weer, de zorg voor de grote zus thuis, de zorg voor de jongens en als je tijd hebt, ook nog een beetje voor jezelf zorgen. Als ik terug kijk op die tijd ben ik ergens trots op hoe we dit met elkaar gedaan hebben. En zeker als ik naar de foto’s terug kijk komt dat gevoel erg naar boven. Dat hebben de foto’s mij enorm mee gegeven: een gevoel van trots! Bedankt hiervoor! Zeker met Gwendolyn als fotograaf. Wat een fijn mens en zeer professioneel. Prachtige foto’s! Inmiddels zijn we lekker thuis en genieten we volop van ons gezin! Alles gaat prima!”


Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK


Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding