Podcast

Een dag vol liefde

G1S 4723

Toch wel even spannend

Afgelopen jaar was denk ik voor heel veel bruidsparen een enorm spannend jaar. Kon de dag doorgaan zoals je het in je hoofd heb, hoe je het hebt gepland en hoe je het graag zou willen. Of gooit een 1 of ander virus roet in het eten.

Hillebrand en Josine glipte precies door alle lockdowns door en omdat het feest net over de grens zou plaats vinden, waar net iets meer kon, was ook dit geen probleem!

Mijn dag begon lekker vroeg bij het aankleden van de bruidegom. Gezelligheid alom daar, dus dat beloofde wat voor de rest van de dag.

G2S 8208

Voorbereidingen bruid

Daarna ging ik door naar het ouderlijk huis van de bruid. Hier was ze al lekker druk bezig met haar en make-up en kon ik dat stuk meepakken.

Ook werd het huis versierd door de ouders en was het ook hier weer een enorm gezellige boel.

G1S 4846

En toen was het grote moment daar

Het moment van de first look. Altijd een mega spannend moment, voor uiteraard het bruidspaar maar ook voor mij als fotograaf. Je krijgt maar 1 kans om de blikken te vangen die er dan zijn.

G2S 8242

Fotoreportage

Wow en wat was het prachtig weer voor een fotoreportage van het bruidspaar, een prachtige mist hing er over het land. Dat levert altijd prachtige plaatjes op en dan ook nog zo’n mooi en verliefd paar, dat maakt het helemaal compleet.

G1S 5265

En toen trouwen!

En toen was het moment daar om te gaan trouwen. Althans eerst nog even snel een broodje thuis eten en toen naar het stadhuis. En daarna direct door naar de kerk voor het kerkelijk huwelijk.

Prachtige ceremonies, mooie woorden en een meer dan schitterende kerk maakte het plaatje helemaal compleet.

Na alle plechtigheden was het tijd om naar de feestlocatie te gaan en te proosten op dit kersverse paar.

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding