Podcast

Zo jong en dan al zo veel zorgen

G2S 8584

Alleen maar liefde

Dit is Tiana, samen met haar oma en haar ouders. Tiana is ziek geworden in 2019 en gaat zienderogen dagelijks achteruit. Ze heeft al veel diagnoses gekregen (PDS, Lyme, CVS, auto immuunziekte) maar geen behandeling omdat de artsen het niet eens kunnen worden. Ze is 24 jaar en ziet al haar leeftijdsgenoten een leven opbouwen (samenwonen, trouwen, kinderen,…) terwijl zij het grootste deel van de tijd enkel in bed kan liggen.

Tiana meldde zich aan voor de Betekenisweek omdat ze graag haar oma wilde bedanken dat ze altijd zo goed voor haar heeft gezorgd, ze heeft namelijk lange tijd bij haar oma ingewoond en is heel erg dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun en liefde van haar oma. Ook wilde ze graag haar ouders in het zonnetje zetten, haar ouders zijn enorm ongerust over haar ziekte en haar toekomst en steunen haar door dik en dun.

Wat ik mocht aanschouwen was die onvoorwaardelijke liefde en steun. Het was een reportage met lach en een traan. Lieverds, bedankt voor jullie openheid en vertrouwen. Jullie hebben voor altijd een plekje in mijn hart.

Ben jij ook altijd druk en komt er geen eind aan je to do list? Meld je aan voor mijn nieuwe cursus: Alle ballen in de lucht.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding