(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirdsreportage Goes

Een heerlijke stel

Gwendolyn Pieters
 - 
september 26 2022
 - 

Een tweeling in Goes, of ik die wilde vastleggen namens Stichting Earlybirds. Ja absoluut! Ik ontmoette TOmmy & Bobby (hoe leuk die namen!) en hun ouders in Goes. Als een heel avontuur achter de rug met diverse ziekenhuizen maar nu lekker dicht bij huis voor de laatste loodjes. We hadden een fijne reportage met de verzorging, drinken en knuffelen. Voor de ene een beetje oefenen met de fles, de ander al lekker aan het drinken. Beide op hun eigen tempo stapjes aan het nemen.

Vorige week was ik in het ziekenhuis voor twee andere Earlybird reportages en toen kon ik de jongens nog even bewonderen, wat groeien ze snel. Even later kwam ook mama de afdeling op en vertelde ze mij dat ze eind die week naar huis mochten, wat een heerlijk nieuws.

Heel veel geluk lieverds met elkaar <3

De ouders hebben ook een berichtje geschreven over hun ervaring:

"Na een vrij heftige zwangerschap met wekelijkse controles in het ziekenhuis en spoedkeizersnede waarbij de jongens met 31 +1 zijn gehaald hebben we ondertussen al heel wat achter de rug. Nadat Bobby & Tommy enkele weken in Rotterdam op de IC en High care hebben gelegen worden ze overgeplaatst naar Goes. Een stapje dichter bij huis en nu zo’n 9 weken later mogen ze eindelijk mee naar huis. 

Wat zijn we ontzettend dankbaar voor de fijne en goede zorgen in zowel Rotterdam en Goes, de fijne artsen en verpleegkundige die niet alleen keken naar hoe het ging met de jongens maar ook hoe het met ons ging. Het Ronald Mcdonald huis waar we konden verblijven, zodat we in de buurt konden zijn bij onze kindjes. Pas wanneer je hier gebruik van moet maken, weet je als geen ander hoe belangrijk een plek zoals het Ronald Mcdonald huis is. En Gwendolyn die de prachtige foto’s van ons heeft gemaakt via Stichting Earlybirds, dankjewel. Hier zijn we enorm blij mee. 

Wij gaan nu heerlijk thuis genieten van onze knappe jongens."


Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK


Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram