(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirdsreportage Goes

Een hele meid al weer

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 5 2022
 - 

Yes, in juni was het eindelijk weer zo ver. Ik mocht op pad voor Stichting Earlybirds. Deze keer mocht ik Yara en haar ouders ontmoeten in het ziekenhuis in Goes. Yara is geboren eind april en heeft al een heel avontuur gehad in diverse ziekenhuizen. Maar nu dan de laatste stap, zelfstandig leren drinken en dan lekker met elkaar naar huis.

Lieve ouders, heel veel geluk met elkaar en hopelijk snel naar huis!

De ouders hebben ook een berichtje geschreven over hun ervaring:

"Onze dochter Yara is na een aantal spannende weken met 27 weken en 6 dagen zwangerschap geboren op 24 april 2022. Wat was dit even schrikken, zo klein, zo bijzonder, ons wonder! 

Een heel avontuur, maar na een aantal weken van de couveuse in een wieg en steeds een stapje dichterbij huis. Tijdens dit hele avontuur waren er soms ook erg spannende momenten, maar desondanks een heel sterk, lief en rustig meisje. Yara is inmiddels alweer (bijna) 11 weken oud. 

Wij zijn heel blij met de foto’s via Stichting Early Birds. Wij hebben hierdoor een kostbare herinnering aan een spannende tijd in de verschillende ziekenhuizen. Gwendolyn, dank je wel voor de foto’s. Zo mooi! Op een spontane manier de mooie, maar toch ook kwetsbare momenten met Yara vastgelegd. Wij zijn verliefd en trots op ons sterke meisje. 

Daarnaast ook onze dank aan de verpleegkundigen en de artsen die zo snel en kundig hebben gehandeld, maar ook vooral voor de liefdevolle zorg en momenten die wij in deze vier verschillende ziekenhuizen waar Yara heeft gelegen hebben beleefd. 

Terwijl wij dit schrijven weten wij inmiddels dat Yara over een aantal dagen lekker met ons mee naar huis mag. Wat zijn wij blij! Wij kunnen niet wachten en gaan lekker samen genieten. 

Lieve Yara, wij zijn zo trots op jou!"


Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK


Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram