(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Vlissingen

Een kleurrijk afscheid

Gwendolyn Pieters
 - 
augustus 12 2017
 - 

 

Een tijdje geleden mocht ik voor Daan het afscheid van zijn vriendin vastleggen. Het werd me snel duidelijk dat Jacomien een kleurrijke dame was geweest, met veel zorg was er een prachtig, groot en vooral kleurrijk bloemstuk voor haar uitgezocht. Echt heel erg mooi, de kist was omringd door een hobby van haar, bijzondere handtasjes. Dit was slechts een kleine selectie, thuis lagen er wel tientallen meer. Wat ontzettend bijzonder. Na de dienst ging ik mee naar het condoleren in de stad, in een restaurant werden borrelhapjes geserveerd en herinneringen opgehaald, een fijn en persoonlijk afscheid.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van Daan en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vindt ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram