(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Middelburg

Een prachtige dienst bij Adagio

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 28 2017
 - 

De allereerste uitvaart die ik mocht doen met Maaike van Adagio was prachtig. In de eerste plaats is het uitvaartcentrum van Maaike echt heel erg mooi, rustig maar door de prachtige achterwand ook kleurrijk zonder dat het overheersend is en er valt prachtig licht naar binnen. Dat is als fotograaf altijd erg fijn. Ik heb voor de nabestaanden de dienst en het condoleren mogen vastleggen en het geheel opgeleverd in een prachtig leren album. Ik hoop dat de nabestaanden troost zullen putten uit de foto's.

Beelden delen vind ik altijd fijn, vooral omdat ik hierdoor uitvaartfotografie weer wat bekender kan maken en kan laten zien hoe mooi en liefdevol een uitvaart kan worden vastgelegd. Maar uiteraard is beelden delen geen verplichting. Deze keus laat ik volledig bij de nabestaanden. Van deze uitvaart mocht ik maar 1 beeld delen, maar dat is tegelijk ook mijn favoriete beeld uit de serie. Je ziet niet veel concreets maar toch verteld het beeld wat mij betreft heel veel.

Wil je meer beelden zien van de uitvaarten die ik heb mogen vastleggen? Neem dan een kijkje in mijn portfolio.

DSC 3210

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram