Podcast

Een kleurrijk stuk en zoveel liefde

Afgelopen mei mocht ik de uitvaart van Co vastleggen. Dit maakte enorm veel indruk, allereerst kon je niet om het bloemstuk heen, wat was die mooi en kleurrijk! En daarnaast was de liefde en verbondenheid zo voelbaar. Wat ben ik dan ook blij dat ik deze beelden met jullie mag delen, want de liefde en de verbondenheid leg ik vast voor de nabestaanden en wat mij betreft komt dit heel mooi naar voren in deze serie beelden.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto. ♡

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding