Podcast

Een verdrietige maar dierbare herinnering voor de kinderen

Afscheid nemen van je vader als je zo klein bent. Dit is iets wat niet voor te stellen is, zo intens verdrietig. Ik vind het dan ook altijd enorm fijn als een uitvaartleider er aan denkt om fotografie te bespreken met de nabestaanden. Foto’s kunnen later zo enorm helpend zijn om vragen te beantwoorden van kinderen.

Zo mocht ik ook bij dit afscheid zijn, een afscheid waar drie jongen kinderen afscheid namen van hun vader, allemaal met de ruimte die ze zelf nodig hadden, alle tijd vanuit het uitvaartcentrum Monuta Adrienne Klein om de kinderen uit te leggen wat er allemaal ging gebeuren en waarbij ze mochten helpen of niet als ze dat niet wilde. Mooi om te zien en ook wat ik zelf heb mogen ervaren afgelopen week toen mijn kinderen afscheid moesten nemen van hun opa.

Dankbaar ben ik dat ik deze beelden met jullie mag delen, opdat het taboe op de dood, de dood en kinderen en afscheidsfotografie steeds kleiner wordt.

Wist je trouwens dat ik nu ook een prachtige informatievideo heb over mijn werk als afscheidsfotograaf? Ben je hier naar benieuwd, vraag de video dan HIER aan.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto. ♡

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding