(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage Vlissingen

Wat een mooi stel mensen bij elkaar

Gwendolyn Pieters
 - 
maart 6 2020
 - 

De betekenisweek ligt al weer ver achter ons, maar toch deel ik graag deze beelden met jullie.

Dit gezin is opgegeven door een collega, moeder Barbara heeft vrij recent de diagnose ALS gekregen en gaat hard achteruit. De betekenisweek was een prachtig moment om even met elkaar stil te staan, met elkaar maar vooral bij elkaar. 

Het weer zat niet meer dus moesten we uitwijken naar een binnenlocatie. Dat was zo geregeld. De partner van Barbara, Hans heeft altijd bij Damen gewerkt en zo kwam het dat wij foto's mochten maken op het indrukwekkende hoofdkantoor van Damen.

Het was een bijzondere reportage, ook voor mij. Wat ik terug kreeg na de reportage was dat ze enorm dankbaar waren voor de woorden die uitgesproken waren. Normaal zouden ze dat niet zo snel doen, maar het voelde goed, het was fijn en zo geschiedde. Na de reportage zijn ze met zijn allen uit eten gaan en zo werkte het bijzondere effect van een Moment Design reportage nog lang door.

2764

Bedankt lieve Hans en Barbara voor het vertrouwen, jullie openheid en kwetsbaarheid. Het was een voorrecht jullie te ontmoeten <3

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram