(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Goes

Een waardig afscheid

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 11, 2020
 - 

Als we het over uitvaarten hebben dan kom ik liever niet vaker bij een familie terug. Maar mochten ze weer iemand verliezen ben ik natuurlijk enorm vereerd dat ze mij nogmaals vragen om de herinneringen voor ze vast te leggen. Zo ook bij deze familie, enkele jaren geleden mocht ik het uitvaart van hun moeder vastleggen en vorig jaar dus ook van hun vader. En wederom een indrukwekkende dag, een mooie kerk, lieve woorden en fijne mensen. De beelden spreken denk ik voor zich.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor.  ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram