(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Een persoonlijk blog

De andere kant van de medaille - de beelden

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 4 2020
 - 

Ineens trof het ons, eind februari, plotseling afscheid moeten nemen van iemand die ons dierbaar is. Mijn schoonvader ging op maandag naar het ziekenhuis en we kregen op woensdag het slechte nieuwes te horen, een afscheid zou spoedig volgen. Helaas was dit veel sneller dan we hadden gedacht. Die vrijdag overleed hij al. Echt te bizar voor woorden. Omdat ik het lastig vind om dit te beschrijven en te vertellen in een blog, wil ik hier vooral in beelden delen hoe wij de week van afscheid nemen hebben beleefd en vorm hebben gegeven. Daarnaast heb ik een podcast opgenomen, over hoe het is aan de andere kant van de medaille.

In het ziekenhuis, hospice en later in het uitvaartcentrum Adrienne Monuta Klein hebben we zelf foto's gemaakt, vooral voor de jongens, maar ons zijn de foto's ook zo dierbaar. Maar de uitvaart, dat kon ik echt niet zelf, dus heb ik de lieve Peter van LoveRules gevraagd dit voor ons te doen. En wat zijn we "blij" met de foto's, zo verschrikkelijk dierbaar en wat maakt het mij trots, trots op mijn jongens (en ja je ziet het goed, de oudste heeft zelfs een gedicht opgedragen aan opa) en op hoe we dit als familie hebben gedaan.....

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram