Podcast

Een warm afscheid: Een uitvaartreportage doordrenkt met Liefde

2023 02 Afscheid Rein 001

Laatste momenten koesteren

In de schaduw van een naderend afscheid kreeg ik in januari de eer om Rein en zijn familie te ontmoeten in Zeeland. Nog eenmaal naar zee met dierbaren. Hier mocht ik een prachtige en liefdevolle reportage van maken.

Helaas bleek zijn tijd korter dan gehoopt. Het noodlot nam een snellere wending dan verwacht, waardoor Suzanne, zijn weduwe, met de behoefte aan liefdevolle beelden van deze laatste kostbare momenten achterbleef.

Een reis van Veenendaal naar eeuwige rust

Op de dag van de uitvaart begaf ik me in alle vroegte naar Veendendaal, waar ik de familie ontmoette in het rouwcentrum. De emotionele sluiting van de kist en het uitgeleide doen werden vastgelegd voordat we ons begaven naar de begraafplaats.

Ondanks de kou straalde de onderlinge warmte tussen de familieleden. De begrafenis werd begeleid door een liefdevolle dienst.

Op de kist pronkte een prachtige bloemstuk in de vorm van een anker, een symbool dat later ook de voorkant van het herinneringsalbum sierde.

2023 02 Afscheid Rein 018

Ik nodig je van harte uit om terug te gaan naar de warme herinneringen die we in januari hebben vastgelegd tijdens hun vakantie in Zeeland. Klik hier om het blog over die bijzondere tijd te lezen.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding