Podcast

Een warm afscheid: Een uitvaartreportage doordrenkt met Liefde

2023 02 Afscheid Jan Brasser 2

Herinneringen vangen voordat de tijd vervliegt

In een ontroerende wending van het leven kreeg ik het verzoek van Carolien, wiens vader ernstig ziek was en niet lang meer te leven had. Haar wens was een fijne herinneringsreportage voordat het onvermijdelijke zou plaatsvinden. Helaas nam het noodlot een snellere wending, en voor we de geplande reportage konden uitvoeren, overleed haar vader veel sneller dan verwacht. Zonder aarzeling stemde ik ermee in om de uitvaart vast te leggen, wetende dat deze momenten van liefde en afscheid waardevol zouden zijn voor Carolien en haar gezin, die ik eerder voor mijn lens had gehad bij de geboorte van hun zoon.

Een emotionele reis: Van thuis naar kerk tot begraafplaats

De avond voor de uitvaart begon ik bij het huis van de familie, waar vader was opgebaard, en vrienden en familie langs kwamen om afscheid te nemen.

De volgende dag documenteerde ik de emotionele reis van het huis waar de kistsluiting plaatsvond en de familie papa het huis uit begeleidde en vervolgens naar de kerk, om uiteindelijk te eindigen op de begraafplaats in Koudekerke.

Het was een liefdevol en warm samenzijn, waar de herinneringen aan een geliefde man werden gedeeld en gekoesterd.

2023 02 Afscheid Jan Brasser 8

Wil je ook kostbare momenten vastleggen tijdens moeilijke tijden? Ontdek hoe ik met empathie en respect een blijvende herinnering kan creëren door het vastleggen van uitvaartmomenten. Klik hier voor meer informatie over mijn uitvaartfotografie en hoe ik kan helpen bij het vastleggen van dierbare herinneringen.

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding