(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Vlissingen

Een zonnige dag in oktober

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 2 2019
 - 

Oktober 2018, een mooie zonnige dag. Maar een hele verdrietige dag voor deze familie. Ze moeten afscheid nemen van hun man en vader. Ze vroegen mij of ik een reportage van deze dag wilde maken. Wat was het mooi een liefdevol, veel mooie woorden werden gesproken, herinneringen opgehaald en af en toe brak er een lach door bij een mooie anekdote. Lopend gingen we samen naar de begraafplaats waarna een laatste groet werd gebracht en rozenblaadjes werden gestrooid. Dankbaar ben ik naar huis gereden en nog dankbaarder ben ik, als ik een jaar later te horen krijg dat ze nog altijd blij zijn dat ze de keuze hebben gemaakt om dit moment door mij te laten vastleggen. En ze met liefde toestemming geven om enkele beelden met jullie te delen.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor. Mocht u zelf herkenbaar op een foto staan en hier bezwaar tegen hebben, laat het mij dan even weten, dan verwijder ik die foto. ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram