(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Bruiloftsreportage

Mijn eerste bruiloft, die van mijn broertje!

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 13 2016
 - 

Onlangs trouwde mijn kleine broertje. Ik heb natuurlijk niet de hele dag vastgelegd want ik ben (nog) geen bruidsfotograaf en ik wilde natuurlijk ook heel graag zelf van de dag genieten. Wat ik wel mocht doen was de ochtend vastleggen. De ochtend van make-up, mooi maken, bloemen in ontvangst nemen, pak aantrekken en de jurk aantrekken. Wat heb ik daar van genoten, het was een eer om hier bij te mogen zijn en het was ook nog eens heel gezellig. Daarna heb ik even meegespiekt met de fotograaf die de rest van de dag zou vastleggen, dank je wel Lotte! Leuk om je aan het werk te zien! 'S avonds ook nog even de camera gepakt om het oplaten van de wensballonnen vast te leggen. Hopelijk is het bruidspaar ook blij met deze reportage en brengt het leuke herinneringen naar boven! Bedankt Harald en Anja dat jullie me hiervoor hebben gevraagd en nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk!

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

Blog 13_Resize

Blog 14_Resize

Blog 15_Resize

Blog 16_Resize

Blog 17_Resize

Blog 18_Resize

Blog 19_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram