Podcast

Lieve Elin en haar gezin

Mariëlle en ik kennen elkaar van de zwangerschapsyoga, Mariëlle was zwanger van haar eerste en ik van mijn jongste. Al die tijd hebben we contact gehouden en inmiddels is ze bevallen van haar tweede dochter. Eerder mocht ik haar mooie buik vastleggen, mocht je nog even willen kijken dan kan je HIER klikken.

Tijdens een gezellig ochtendje bij Hof Poppedamme bracht Mariëlle me op een idee, ze gaf aan dat ze erover dacht om een Day-in-the-Life reportage te boeken tijdens haar kraamperiode. Dat zette me aan het denken om kraamreportages aan te bieden. Toch net weer iets anders dan een lifestyle shoot. Echt puur leven, zoals het is, echte momenten, dagelijkse routines. Dat leek me prachtig om te doen. En zo gebeurde.

Uiteraard boekte Mariëlle en Gunnar deze reportages en ik ging een ochtendje fotograferen bij hun thuis, een badje, grote zus die gezellig speelt en helpt en ook nog even eendjes voeren en lunchen. Kortom een drukke maar gezellig ochtend die een prachtig beeld geeft van het leven van dit gezin zoals dat nu is.

Meer informatie over een kraamreportage kun je HIER vinden.

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

Blog 13_Resize

Blog 14_Resize

Blog 15_Resize

Blog 16_Resize

Blog 17_Resize

Blog 18_Resize

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding