(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Geboortereportage Goes (Keizersnede)

Wat een ervaring, zo dankbaar

Gwendolyn Pieters
 - 
februari 7 2017
 - 

Marinca en Stefan hebben een kraamreportage bij me geboekt, ze verwachten hun eerste kindje. Superleuk! In de weken voorafgaand waren we aan het mailen en toen kwam naar boven dat de geboortedatum al vast stond. Dat werd dus een geplande keizersnede in verband met een stuitligging. Ik moest mijn kans grijpen, een keizersnede staat al een tijdje op mijn bucketlist. Ik heb dus de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd wat ze er van zouden vinden als ik de keizersnede voor ze zou vastleggen. Hier moesten ze heel even over nadenken, nou ja Stefan dan, maar al snel kreeg ik te horen dat ze dat heel leuk zouden vinden. En dan het spannendste nog, zou het ziekenhuis akkoord zijn. Maar gelukkig bleek al snel dat het akkoord was dat ik mee de O.K. op zou gaan.

De datum was gepland op 25 januari dus in de ochtend gingen Marinca en Stefan naar het ziekenhuis. Vlak daarna zou ik ook doorkomen zodat ik ook wat momenten van de voorbereiding kon vastleggen. De zenuwen zaten erg hoog bij Stefan, logisch ook. Het is zo bijzonder dat je echt zit te wachten tot je opgehaald wordt om je kindje geboren te zien worden. Ook voor mij was dit erg wennen. Normaal kom je in de weeën-fase binnen en is iedereen hard aan het werk. Nu zaten we echt te wachten.

Tegen half 11 mochten we naar de O.K. Iedereen was zo lief! Ook was er voldoende tijd om mij het e.e.a. uit te leggen al was dat niet echt nodig. Ik had me natuurlijk al zeer goed laten informeren door ervaren collega's. Toch was het erg fijn dat er zoveel rust en ruimte was voor vragen, van ook de ouders.

Eenmaal op de O.K. ging het supersnel, voordat ik het wist was Stella daar! Wat is dat mooi om te zien. Stella moest even mee naar de andere ruimte voor controles maar binnen no-time mocht ze lekker bij mama liggen en kon ze genieten van haar dochter. Na een tijdje ging ik met papa en zijn dochter mee terug naar zaal, waar Stella gewogen werd en lekker bij papa mocht gaan liggen in afwachting van mama. Stella had enorm zin in drinken en bij gebrek aan mama heeft ze Stefan flink wat zuigzoenen op zijn borst gegeven. Het was dus ook geen verassing dat bij hereniging met mama Stella moeiteloos begon met drinken. Zo mooi om te zien.

Daarna ben ik nog een tijdje gebleven om de eerste ontmoetingen met de naaste familie vast te leggen, wat een liefde en geluk! En zo leuk, ik kon ook Joey even bewonderen. Het neefje van Marinca die ik ook mocht vastleggen tijdens een kraamreportage. Wat was hij al weer groot!

Marinca en Stefan, bedankt voor deze unieke kans! En tot snel, dan kom ik jullie prille geluk thuis vastleggen!

 

 

 

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

Blog 13_Resize

Blog 14_Resize

Blog 15_Resize

Blog 16_Resize

Blog 17_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram