(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirds reportage Terneuzen

Trotse, grote zus

Gwendolyn Pieters
 - 
februari 28 2017
 - 

 

Ja! Eindelijk weer eens een aanvraag in mijn eigen provincie. En beter nog, twee verschillende kindjes in hetzelfde ziekenhuis. Eén van de kindjes is Dessel, Dessel is geboren met 32 weken. Als ik er ben ligt Dessel lekker te slapen, maar hij mag wakker worden voor een voeding en een badje. Superleuk is dat Dessel zijn grote zus ook aanwezig is en ontzettend graag wilt helpen. Ze is vooral goed in de sokken. Dessel geniet van het water en na het aankleden mag hij oefenen met drinken bij mama. Het lijkt er even op dat hij vooral zin heeft om bij mama te liggen maar al snel lijkt het erop dat hij een goede poging doet om aan de borst te drinken. Grote zus knuffelt ondertussen wat af met Dessel en mama en papa kijkt liefdevol toe. Wat een mooi tafereel. Lieve Dessel, oefen maar goed zodat je snel naar huis mag met je lieve papa, mama en zus!

De ouders hebben ook een berichtje geschreven over hun ervaring:

Op 2 januari vertrokken we voor een midweekje vakantie. Die nacht kreeg ik een bloeding en lag ik 3 dagen in het ziekenhuis met weeënremmers en spuitjes voor longrijping. Ik bleek een voorliggende placenta te hebben, waardoor de kans op bloedingen groot is. Gelukkig zette het niet door en mochten we naar huis. Daar moest ik wel bedrust houden. Twee weken later kreeg ik opnieuw een bloeding en werd ik met spoed naar het universitair ziekenhuis in Gent gebracht. Daar kreeg ik weer weeënremmers en longrijping waardoor het weer even rustig was. Een week later braken mijn vliezen en Dessel werd via een spoedkeizersnede gehaald bij 32 weken en 4 dagen.
Dessel woog 1905 gram en was 45 cm lang. Hij huilde gelukkig snel. Dessel kreeg heel even CPAP om hem te ondersteunen, maar na een uurtje kon hij alles al zelf. De eerste week had hij nog een infuus met antibiotica. Na een paar dagen mocht hij al in een ledikantje en van de intensieve zorgen af. Toen hij een week oud was werd hij overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. Lekker dichtbij! Hij groeit erg goed, alleen het zelf drinken vindt Dessel nog lastig in het begin.
Hij is nu 4,5 week oud en drinkt goed zelf. Straks gaan we hem ophalen en lekker thuis van hem genieten!
Gwendolyn, bedankt dat je tijd voor ons hebt gemaakt en ons een leuke ochtend hebt bezorgt. Dankzij jou hebben we hele mooie foto's die ons kunnen herinneren aan deze hectische tijd waarin we vooral geleefd werden.

Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaar hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK

 

Collageklein

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blog 12_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram