(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Hand in hand op de foto met jouw overleden kindje als silhouet

Voor altijd samen

Op jullie familiefoto ontbreekt er altijd iemand. Een pijnlijke leegte vult altijd jullie gezinsfoto. Jullie hebben een kindje verloren en wellicht is er nooit een gezinsportret gemaakt.

Om deze leegte te vullen ben ik dankbaar voor mijn samenwerking met Dasja van Schaduwfoto. Dasja is het brein en kunstenaar achter schaduwfoto. De familiefoto die ik voor jullie maak, kan zij aanvullen met een schaduw of silhouet op maat.

Niet zomaar een Schaduw maar 100% handwerk, met enorm veel liefde aangepast aan jullie wensen. Misschien wel de krullen van papa of jouw lange benen? Geen detail wordt overgeslagen. Ook de kleding wordt helemaal aangepast op het karakter van jullie kindje.

Neem contact opEen unieke samenwerking


Jullie willen graag een schaduwfoto en wonen of zijn op vakantie in Zeeland. Dan ben ik de aangewezen persoon om jullie familie op de foto te zetten. Dat is een uitgebreide en gezellige familiereportage zoals ik die altijd doe, met opa en oma op de foto? Alle broers en zussen & aanhang? Kleinkinderen met opa en oma? Dat doen we allemaal!

Maar er is één verschil. Op voorhand nemen jullie de wensen voor de schaduwfoto door met Dasja, waarna Dasja mij uitgebreid zal informeren zodat we tot het beste resultaat komen. Ik lever bij jullie de uitgebreide familiereportage op & de foto's die geschikt zijn voor een schaduw. Samen met Dasja kiezen jullie vervolgens met welke foto zij verder gaat en zij levert uiteindelijk de familiefoto waarop jullie eindelijk weer compleet zijn.

“Met je gezin op de foto. Het lijkt zo normaal, maar als je gezin plots niet meer compleet is, is dit een heel ander verhaal. Wat ben ik dankbaar dat ik met de silhouet foto's toch nog een foto heb met ons hele gezin, met onze 4 kinderen, zoals het eigenlijk had moeten zijn, want we missen er altijd 2 en nu zijn we op de foto toch even samen.”

Meet Dasja


Dasja en ik kennen elkaar echt al een hele poos.  Ik heb haar zelf een keer geinterviewd voor mijn podcast. Deze aflevering kun je hieronder luisteren. Ze is ontzettend lief en waanzinnig getalenteerd. Ze heeft ontzettend veel geduld, kan goed luisteren en is enorm perfectionisch. Allemaal eigenschappen die haar werk ten goede komen.

Ze zet zich 100% in om jullie kindje zo perfect mogelijk te maken. Ze spart net zo lang met jullie tot jullie wensen en haar ervaring zijn samengevoegd tot een prachtig resultaat.


Podcast met Dasja

“Elke Schaduw maak ik helemaal vanuit het niets, 100% op maat, handwerk in zijn puurste vorm. Een Schaduw kan gemaakt worden in elke leeftijd, van een jong speels kindje tot je opa op leeftijd.”

Let's connect

Contactformulier

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-leftarrow-rightarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram