(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Day in the Life-reportage Sommelsdijk

Wat een gezellige drukte

Gwendolyn Pieters
 - 
februari 15, 2018
 - 

In november was ik op bezoek bij Marjolijn en haar gezin. Een gezellige drukte met kinderen in allerlei leeftijden. Ik vind het altijd erg leuk om in gezinnen te komen met oudere kinderen, dan mag ik alvast een blik werpen in mijn mogelijke toekomst. Het was een gevulde middag, met koekjes bakken, spelen, lekker eten en het avondritueel. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. Geniet van de foto's!

Thanks Marjolijn voor dit inkijkje in jullie prachtige gezin!

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram