(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Gijs - Newbornfotografie

Gwendolyn Pieters
 - 
april 27, 2016
 - 

 

Omdat ik graag aan jullie wilde laten zien wat de resultaten zouden zijn als je een newbornfotoshoot bij me boekt heb ik enkele weken geleden een paar newborn's op de foto gezet. Gijs is daar eentje van. In eerste instantie had hij geen zin om te slapen en kon ik zijn prachtige blauwe ogen op de foto zetten. Daarna ging hij heerlijk slapen en kon ik nog heel wat prachtige slapende foto's maken. Hieronder een selectie daarvan.

En ik heb goed nieuws! Vanaf heden biedt ik dus ook newbornfotoshoots aan en het leuke is dat er nu een introductie-actie is met een flinke korting. Kijk snel HIER voor meer informatie.

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram