(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Newbornfotografie

Gijs

Gwendolyn Pieters
 - 
april 27 2016
 - 

 

Omdat ik graag aan jullie wilde laten zien wat de resultaten zouden zijn als je een newbornfotoshoot bij me boekt heb ik enkele weken geleden een paar newborn's op de foto gezet. Gijs is daar eentje van. In eerste instantie had hij geen zin om te slapen en kon ik zijn prachtige blauwe ogen op de foto zetten. Daarna ging hij heerlijk slapen en kon ik nog heel wat prachtige slapende foto's maken. Hieronder een selectie daarvan.

En ik heb goed nieuws! Vanaf heden biedt ik dus ook newbornfotoshoots aan en het leuke is dat er nu een introductie-actie is met een flinke korting. Kijk snel HIER voor meer informatie.

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram