Podcast

Heerlijk herfst

Carolien en ik waren al een tijdje aan het mailen, ze was erg geïnteresseerd in een geboortereportage maar door wat praktische zaken bleef een boeking nog uit. Tot we elkaar ontmoette op de baby-markt waar ik recent stond met een kraam. Na het doorbladeren van het demo-album samen met haar moeder was ze overtuigd, ze wilde graag dat ik haar bevalling zou fotograferen. Ik had een leuke beurs-actie, namelijk een gratis zwangerschapsshoot om elkaar alvast wat beter te leren kennen. Die afspraak had wel wat haast want ze was al bijna 37 weken. Dus we plande op een heerlijke, herfstige donderdagochtend wat tijd in om samen met haar zoon het bos in te gaan. Het was superleuk om elkaar al wat beter te leren kennen en haar zoontje is zo lief! Helaas mag ik dat jullie niet laten zien maar van deze plaatjes mogen jullie wel mee genieten!

Nu aftellen, laat die baby maar komen! Ik kijk er naar uit Carolien, tot snel!

 

blog-1_header_resize

blog-2_header_resize

blog-3_header_resize

blog-4_header_resize

blog-5_header_resize

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding