(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Borstvoedingsshoot Vrouwenpolder

In de boomgaard

Gwendolyn Pieters
 - 
oktober 21 2016
 - 

Marielle en ik kennen elkaar al weer ruim twee jaar. Wij zaten samen in een zwangerschapsyoga-klasje toen zij zwanger was van haar eerste kindje en ik van mijn tweede kindje. Toen ze zwanger was van haar haar tweede kindje heb ik een zwangerschapsshoot gedaan en na de bevalling een prachtige kraamreportage, die je HIER kan bekijken. Enkele weken nam ze contact met me op, ze had een mijlpaal gehaald die ze graag wilde vieren, namelijk 6 maanden borstvoeding. Zelf vond ik dat ook een heel magisch moment. Borstvoeding is gewoon niet altijd even makkelijk en als je het dan redt om 6 maanden te voeden is dat zeker een feestje waard. Ze wilde zichzelf graag trakteren op een paar mooie borstvoedingsfoto's, of ik die wilde maken. Ja natuurlijk! En ze had ook nog eens een geweldige plek uitgezocht, de boomgaard van haar moeder. Helaas had Elin niet zoveel zin om te drinken dus het was wel even hard werken maar volgens mij is het een prachtige herinnering geworden. Lieve Marielle, ik ben trots op je en gun je nog vele mooie borstvoedingsmaanden!

 

blog-1_resize

blog-2_resize

blog-3_resize

blog-4_resize

blog-5_resize

blog-6_resize

blog-7_resize

blog-8_resize

blog-9_resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram