(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage

Herfstshoot met Ivan

Gwendolyn Pieters
 - 
november 7 2015
 - 

Ik plaatste deze foto's al eerder op mijn Facebook, maar wilde er uiteraard ook een blogje aan wijden! Nikita en ik hebben elkaar leren kennen bij de babymassage en we blijken dezelfde passie te hebben, fotograferen. Laatst heeft Nikita mij en mijn gezinnetje op de foto gezet en mocht ik haar prachtige Ivan op de foto zetten. Moet je dat koppie zien, kleine hartenbreker!

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram