(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Goes

Een indrukwekkend afscheid

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 18 2019
 - 

Vorig jaar mocht ik een uitvaart vastleggen die geregeld was door Bianca Tange van Eigen Stijl uitvaartzorg. Een afscheid dat plaatsvindt in een prachtige kerk is altijd al heel indrukwekkend, maar ook de rest was heel erg mooi, mooie muziek, mooie bloemen en ontzettend veel liefde. Kijk mee naar een impressie van deze mooie uitvaart.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram