(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Yerseke

En zo sta je twee weken achter elkaar op dezelfde locatie

Gwendolyn Pieters
 - 
januari 18 2019
 - 

Er zijn vele redenen waarom men kiest voor een uitvaartreportage maar één van de redenen die ik vaak tegen kom is omdat een afscheid te vroeg komt, te onverwacht en er kinderen achter blijven. Dat was bij dit afscheid ook. Ik mocht foto's maken, zodat de kinderen laten kunnen terug zien hoe ze afscheid hebben mogen nemen van papa. Onbetaalbaar...

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram