Podcast

Inspirerende workshop Bruidsfotografie

Laatst kwam er een win-actie voorbij van de fotografe Susan Noëlle, van Susan Noëlle Fotografie. Je kon een plekje winnen voor haar workshop bruidsfotografie. Een paar dagen later bleek ik de winnaar te zijn. Wat supergaaf! Het bleek wel een beetje uit de route dus ik besloot van de nood een deugd te maken en ging vrijdagavond al richting Zwolle, sliep daar in een heerlijke bed & breakfast en kon zo de volgende ochtend uitgerust beginnen aan de workshop.

De ruimte zat vol met 9 andere fotografen, van nog nooit een bruiloft gedaan tot al redelijk door de wol geverfde bruidsfotografen. Leuk, want dat is altijd superleerzaam! De dag was ontzettend inspirerend, we begonnen met de theorie, van hoe pak je een kennismakingsgesprek aan, tot aan het afwikkelen van de reportage en alles er tussen in.

Ook vertelde Susan Noëlle enthousiast over BELOVED/Moment Design. Heel erg leuk want daar ligt ook absoluut mijn passie. Die middag mochten we ook zelf aan de slag met een bruidspaar. Een verschrikkelijk leuk stel, José en Hendrik (zelf ook fotograaf dus extra spannend). Maar wat hadden ze het pittig, het weer was echt niet lekker. Het regende niet maar waaide des te meer, het was echt ontzettend guur. Ze lieten zichzelf niet kennen en gunde elke fotograaf een mooi plaatje. Echt heel erg lief!

Met een hoofd vol van inspiratie en ideeën ging ik rond half zes weer terug naar Zeeland. Bedankt Susan Noëlle! Leuk je te leren kennen en van je te leren. En de andere fotografen, jullie ook bedankt, ik heb een hele leuke dag gehad!

 

Blog 1

Blog 2

Blog 3

Blog 4

Blog 5

Blog 6

Blog 7

Blog 8

Blog 9

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding