(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Earlybirds reportage Terneuzen

Wat een mooi meisje

Gwendolyn Pieters
 - 
februari 28 2017
 - 

Ja! Eindelijk weer eens een aanvraag in mijn eigen provincie. En beter nog, twee verschillende kindjes in hetzelfde ziekenhuis. Eén van de kindjes is Luna, helaas was het tijdens de reportage niet mogelijk voor papa en grote zus om aanwezig te zijn. Maar dat mocht de pret niet drukken. Luna is rand-prematuur geboren maar vooral  veel te klein voor de tijd die ze in de buik heeft doorgebracht. Het is dus vooral de bedoeling dat Luna lekker groeit en dan mag ze mee naar huis. Ze doet daar supergoed haar best voor en drinkt al prima bij mama aan de borst, elke dag is weer een stapje dichterbij huis. Lieve Rolina, bedankt voor de gezellige shoot en veel geluk met elkaar. Hopelijk kunnen jullie snel de deur van het ziekenhuis achter je dicht trekken!

Rolina heeft ook een berichtje geschreven over haar ervaring:

29 december 2016 gingen mijn man, dochtertje Noa en ik voor een groeiecho naar het ziekenhuis in Terneuzen. Ik was op dat moment 30 weken zwanger van onze tweede dochter Luna. De echoscopiste starte met de metingen en al vrij snel zagen we dat ons meisje ongeveer 3 a 4 weken groeiachterstand had.  De gynocoloog werd gebeld voor het meten van de weerstand in de navelstreng en een bloedvat in het hoofd van de baby. Er werd een verhoogde weerstand gemeten en ik werd direct doorgestuurd naar het UZ Gent. Die middag nog reden mijn man en ik naar het UZ Gent. De metingen werden hier herhaald en ik werd aan een CTG apparaat gelegd. Ze legden ons uit dat de groeiachterstand veroorzaakt kon worden door een slecht functionerende placenta, door een infectie of door een genetische afwijking. Om de laatste oorzaak uit te sluiten werd me een vruchtwaterpunctie aangeboden. Gelukkig werd de groeiachterstand veroorzaakt door een slecht functionerende placenta. De eerste weken mocht ik thuis blijven en moest ik 2 keer per week op controle in Terneuzen en een keer per week naar Gent. Met 34 zwangerschap moest ik opgenomen worden in Terneuzen. Ik kreeg vanaf toen 3 keer per dag een CTG en 2 keer per week een echo. Alles bleef gelukkig stabiel.

Op 7 februari is met 36 weken zwangerschap onze dochter Luna via een geplande keizersnede geboren. Ons kleine vechtertje had een geboorte gewicht van 1725 gram en was 41 cm. Luna had gelijk een goede start en kon al snel zelfstandig aan de borst drinken. Na 1,5 week heeft ze haar couveuse ingeruild voor een wiegje en mocht haar neussonde eruit. Na 3 weken ziekenhuis mochten we Luna met een gewicht van 2080 gram mee naar huis nemen.

Gwendolyn we willen je heel erg bedanken voor de prachtige foto’s!


Stichting Earlybirds werkt met vrijwillige fotografen en is afhankelijk van donaties. Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekengingnummer NL32INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds of via onderstaande link. Bij voorbaar hartelijk dank daarvoor. 
DONATIELINK

 

Collageklein

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

 

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram