(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Wat is hij al weer groot! - Day in the Life reportage Hoogerheide

Gwendolyn Pieters
 - 
december 19, 2017
 - 

Vorig jaar heb ik tijdens Serious Request een veiling georganiseerd. Men kon veilen op een Day in the Life-reportage en de gehele opbrengst ging naar naar Serious Request. Er werd echt hartstikke goed op geboden en het werd nog spannend naar wie hij zou gaan. Superleuk dat Marin en Marvin hem wonnen. Enkele weken daarvoor was ik bij hun bevalling geweest en werd hun eerste zoontje Daley geboren.

We spraken af dat we enkele maanden zouden wachten zodat Daley al wat ouder was. En in oktober was het dan eindelijk zover. Ik ging het jonge gezinnetje weer zien! Ik had er ontzettend veel zin in en vertrok naar Hoogerheide. Jeetje wat was hij al weer groot, 10 maanden al weer. Ik ga de foto's lekker voor zich laten spreken. Ow en vergeet vooral niet het filmpje te bekijken, ik heb bij deze reportage best veel gefilmd en voegt echt wel wat toe vindt ik.

https://vimeo.com/245348579

 

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte, meld je aan voor mijn nieuwsbrief.

Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram