Podcast

Een inspirerende maar ook erg gezellige dag

Jullie weten misschien allemaal wel dat ik lid ben van de beroepsvereniging voor geboortefotografen, Geboortefototgrafen.com. Een fijn, professionele club met meiden die zich allemaal inzetten voor de professionalisering van geboortefotografie. Maar ook een fijn vangnet voor als je iets meemaakt waar je met niemand anders over kan praten, of als je ergens over wilt sparren. Verder organiseren we als vereniging ook jaarlijks diverse workshops. Uitgeleerd ben je immers nooit! In november was het weer tijd voor een workshop, dus ‘s ochtends vroeg ging op weg naar een locatie ergens midden in het land. Spannend wie er allemaal bij zijn, want in ons beroep weet je nooit wanneer je weggeroepen wordt. Ik sta in ieder geval niet meer op wacht, dus kan in alle rust die kant op.

In de ochtend stond een workshop van Damon Pijlman op de agenda. Ik had al eens eerder een workshop bij hem gevolgd en dat was zo inspirerend! Deze man heeft zoveel energie en dat is echt heel aanstekelijk. Het was ook erg leerzaam, deze keer ging het over prijzen, hoe kan je die vormgeven, hoe kan je ervoor zorgen dat je betaald krijgt voor het werk wat je doet, naar waarde dus. Veel eye-openers en nieuwe inzichten en dus ook werk aan de winkel!

Na de workshop hadden we een heerlijke lunch en konden we gezellig bijkletsen. Niet te lang want er stond ook nog een ledenvergadering op de agenda, heel kort terugkijken naar afgelopen jaar maar vooral vooruitblikken naar alle plannen komend jaar. Kortom, met veel energie en een vol hoofd weer terug naar huis, zin om aan de slag te gaan!

Ow en wist je dat op dit moment je kan aanmelden om lid te worden van onze mooie beroepsvereniging? Uiteraard alleen als je actief ben als geboortefotograaf 😉 . Aanmelden kan t/m 31 december via het Aanmeldformulier. Check ook vooral onze Facebookpagina met ontzettend veel filmpjes van diverse leden van ons, waaronder een filmpje van mij…. Als je dan nog niet enthousiast genoeg bent om je aan te melden weet ik het ook niet meer!

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding