(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage Vlissingen

Wat is Moment Design toch mooi

Gwendolyn Pieters
 - 
augustus 14 2018
 - 

Na drie weken vakantie viel ik gelijk met mijn neus in de boter en had ik op maandagavond een familiereportage met twee zussen en een broer op het strand. Een samenstelling die ik nog niet eerder had gedaan en dan altijd weer even spannend is. Maar die spanning was nergens voor nodig, wat een mooie, lieve mensen en wat was de liefde tussen hun voelbaar. Sue heeft besloten haar beelden voor haarzelf te houden. Maar van Maud en Oliver mag ik enkele beelden delen. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken. Geniet van deze mooie mensen!

Bedankt Maud, Sue en Oliver, voor deze mooie momenten en het vertrouwen.

Blog 2 Header Resize 1

Blog 3 Header Resize 3

Blog 4 Header Resize 2

Blog 5 Header Resize 1

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram