(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Kraamreportage Aagtekerke

Pril geluk

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 10 2018
 - 

Of ik ook reportage maak van babytjes die al ietsje ouder zijn? Natuurlijk! Leuk zelf! En kleine Tesse was helemaal nog niet zo oud, negen weekjes. Juist een kraamreportage is dan ideaal, kindje hoeft niet te poseren, je doet wat je altijd doet en ik leg het leven vast. Ik hoef er verder geen woorden meer aan vuil te maken denk ik, geniet mee van dit prille gezinnetje! (en de prachtige kinderkamer!)

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram