(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Uitvaartreportage Vlissingen

Klein mannetje, groot verdriet

Gwendolyn Pieters
 - 
april 24 2020
 - 

November 2018, ik word gebeld door Adrienne Klein, Monuta, ik weet nog precies waar ik was. Ik had een ouderraadvergaring op school. Ze vroeg mij of ik beschikbaar was voor een uitvaart later die week. Het was intens verdrietig, het betrof een jongetje dat in de buik is overleden. Hij is de helft van een tweeling. En ze zijn beide geboren, de eentje overleden, de ander kritiek in het ziekenhuis. Dus terwijl de ouders intens veel zorgen hebben, gaan ze ook een kindje begraven. Dit zullen ze doen in een intieme setting, enkel en alleen met het gezin. En of ik dat vast wilde leggen, uiteraard! De woorden spreken denk ik voor zich, het was zo intiem, mooi en liefdevol.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor.  ♡

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram