(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Een persoonlijke podcast

Aflevering 10. De andere kant van de medaille

Gwendolyn Pieters
 - 
mei 4 2020
 - 

In deze aflevering vertel ik jullie hoe ik het heb ervaren om aan de andere kant van de medaille te staan. Begin maart moesten we vrij plotseling afscheid nemen van onze (schoon)vader en opa van onze kinderen.

In mijn podcast wil ik jullie graag meenemen in mijn wereld. En dat is de wereld van afscheid, rouw, verlies, uitvaarten maar ook anders zaken. Zoals bijvoorbeeld het ondernemerschap of verhalen die ik in de praktijk meemaak als afscheidsfotograaf.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram