(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Geboortefotografie

Laatste kans, geboortereportage tegen portfolio-opbouwend tarief!

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 29 2016
 - 

 

Vorig jaar oktober ben ik gestart met geboortefotografie. Inmiddels heel wat geboortes en ervaring verder. Bovendien ben ik recent aangesloten bij het Nederlands Collectief voor Geboortefotografen. Een teken dat mijn kwaliteit op een dusdanig niveau zit dat een portfolio-opbouwend tarief niet meer geloofwaardig is. Tijd dus om mijn tarieven marktconform te maken.

Maar....... ik geef nog graag de kans om tegen het lage tarief een geboortereportage te boeken. Dat betekent dat het luxe pakket inclusief een prachtig album geen €995,- kost maar €795,- en een basispakket zonder album geen €850,- maar €650,-.

Wees er snel bij want ik heb maar beperkt plek voor geboortereportages in mijn agenda. Ik ga bijna op vakantie en hierna zal ik de tarieven omhoog doen. Dus aanvragen (ook vrijblijvende kennismakingsgesprekken) die tussen nu en 3 september worden gepland kunnen voor de laatste keer gebruik maken van deze zeer aantrekkelijke tarieven!

Meer informatie: https://pietersfotografie.nl/geboort...

Mail me voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek info@pietersfotografie.nl

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram