De geboorte van je kindje is toch wel een van de meest bijzondere gebeurtenissen in je leven.

Een intense ervaring en met veel emoties. Ik spreek uit ervaring dat er tijdens je bevalling er veel langs je heen gaat, je verkeert in een roes en je herinnert je een hoop dingen niet meer. Bovendien kan jouw partner of iemand anders die jou tijdens de geboorte steunt, zich ook volledig hierop richten, zonder te moeten denken aan het maken van foto’s. Ik heb er daarom voor gekozen mijn beide bevallingen te laten vastleggen door een geboortefotograaf. De foto’s zijn van onschatbare waarde en had ik voor geen goud willen missen.

Ik leg de eerste kennismaking met je baby vast maar ook alle momenten om de bevalling heen. Denk hierbij aan de weeën, de emoties, de liefde tussen jou en je partner, de controles van je baby, en ook de eerste ontmoeting van jullie naaste familie met jullie baby. Al deze momenten leg ik op een discrete en respectvolle manier vast. Uiteraard gebruik ik geen flitser tijdens het fotograferen.

Om jullie verhaal compleet te maken schrijf ik ook een persoonlijk geboorteverhaal.

Hierin zullen momenten en uitspraken naar voren komen die je wellicht zelf alweer vergeten was. Samen met de geboortereportage zal dit een onbetaalbaar naslagwerk zijn en kun je later op elk moment deze bijzondere gebeurtenis nog eens bekijken en teruglezen.

Hebben jullie belangstelling voor een geboortereportage?

Of ben je benieuwd hoe dat nou precies gaat? Misschien nog twijfels? Neem dan gerust contact met mij op. Ik zal kennis met jullie maken en in een persoonlijk gesprek uitleggen wat ik voor jullie kan betekenen. Het allerbelangrijkste is dat jullie vertrouwen in mijn hebben, dus een kennismakingsgesprek is standaard en geheel vrijblijvend. Ik woon in Vlissingen, Zeeland, en mijn werkgebied strekt zich uit tot ongeveer 2 uur rijden vanaf mijn woonadres.

Nieuwsgierig naar hoe zo'n geboortereportage eruit ziet?

Ik schrijf als de ouders het goed vinden altijd een blog met het geboorteverhaal. Je kan er dus meerdere terugvinden op mijn blog, bijvoorbeeld: Wat een prestatie, wat een team, wat een liefde! Maar klik vooral door want er is ontzettend veel moois te lezen! Uiteraard kan je ook mijn portfolio bekijken.

Investering

Een prachtige reportage van deze belangrijke gebeurtenis is al mogelijk vanaf €1095,-

Ik heb diverse pakketten samengesteld en deze starten al bij €1099,-. Graag vertel ik jullie in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn, omdat elke situatie uniek is. Bovendien kan je dan direct aanvoelen of er een klik is. Die is uiteraard heel belangrijk. Wil je de volledige prijsbrochure ontvangen, dan kun je deze hieronder vrijblijvend aanvragen.  Deze stuur ik je dan zo snel mogelijk toe. 

Betaling in termijnen

Omdat een reportage ontzettend kostbaar is, biedt ik betaling in termijnen aan, zonder extra kosten. 

Album

Ik geloof heel erg dat foto's tastbaar op zijn mooist zijn, daarom lever ik in al mijn pakketten een luxe, professioneel en op maat gemaakt album.

PLAN - PRICE

Description

text

Elk pakket is altijd inclusief

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek


Vanaf 37 weken tot aan de geboorte 24 uur per dag bereikbaar


Fotografie vanaf ca. 5-8 cm ontsluiting


100% zekerheid back-up fotograaf


Duidelijke en snelle communicatie


Professionele selectie en nabewerking van de foto's


Een persoonlijke galerij om de foto's te delen met dierbaren


Mijn enthousiasme, creativiteit en tijd


Exclusief reiskosten (30 ct/km) en eventuele parkeerkosten
Extra's los bij te boeken:


Langer blijven tot het eerste bezoek €100,- per uur


Terugkomen ander moment voor ontmoeting met broertje(s)/zusje(s) €175,-


Foto's aanleveren geboortekaartje €95,-


Persoonlijke geboorteverhaal €75,-


Geboortevideo met bewegende beelden €150,-

Budget pakket - €1.095,-

Fotografie tot 2 uur na de geboorte


Binnen een week een kleine preview - 5 foto's


Ca. 50 zorgvuldig bewerkte foto's digitaal


Mini-albumpje 15x15 cm cm inclusief 6 spreadsBasis pakket - €1.295,-

Fotografie tot 3-4 uur na de geboorte


Binnen 48 uur een kleine preview - 10 foto's


Ca. 100 zorgvuldig bewerkte foto's digitaal


Luxe album 20 x 20 cm inclusief 10 spreads


Slideshow met foto's


Persoonlijk adviesgesprek om het album helemaal naar wens te maken


Compleet pakket - €1.495,-

Fotografie tot 3-4 uur na de geboorte


Binnen 48 uur een grote preview - 20 foto's


Ca. 150 zorgvuldig bewerkte foto's digitaal


Luxe album 25 x 25 cm inclusief 15 spreads


Unieke geboortevideo met bewegende beelden en foto's


Persoonlijk geboorteverhaal


Persoonlijk adviesgesprek om het album helemaal naar wens te maken


Vraag mijn Brochure aan!

FAQ

Een fotograaf tijdens een bevalling, is dat niet storend?

Uiteraard stel ik me passend op tijdens een geboorte. Zelf gebruik ik nooit de woorden onzichtbaar omdat ik natuurlijk wel aanwezig ben. Maar op een mannier dat je amper door hebt dat ik er ben. Gelukkig hoor ik achteraf altijd dat mijn aanwezig prettig was, en zeker niet storend. Soms ervaren, met name de papa's, mij juist een als aanvulling en als fijne steun. 

Wanneer moet ik precies bellen?

Dit is een onderwerp waar we tijdens het kennismakingsgesprek uitgebreid bij stilstaan, maar mijn ervaring is dat we tegen de uitegrekende datum wat meer contact gaan hebben via de app. Zo blijf ik op de hoogte van de vordering. Zodra je twijfelt moet je me gewoon bellen, ik probeer dan een inschatting te maken of het al tijd is om te gaan rijden. Maar ik zeg altijd, ik heb liever dat je te vaak belt dan 1 keer te weinig! 

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s krijg?

Binnen 48 uur krijgen jullie een kleine preview, deze mag je uiteraard gebruiken voor je geboorteaankondiging op bijvoorbeeld Facebook. Daarna ga ik alle beelden selecteren en bewerken. Die ontvang je uiterlijk binnen 6 weken maar de ervaring leer dat dit vele malen sneller is.

Ik zie prachtige beelden op je site, maar ik weet niet of ik wel onze foto’s op internet wil. Moet dit?

Uiteraard is dit geen verplichting. Alle beelden die op website staan, zijn geplaatst met toestemming van de klanten. Ik maak na oplevering van de reportage een selectie van beelden die ik zou willen toevoegen aan mijn portfolio. Dan pas hoef je te besluiten of je hiermee akkoord gaat. Wil je dat niet dan hoeft dat uiteraard niet. Als ik een blog mag schrijven met jullie geboorteverhaal vindt ik dit uiteraard fantastisch, maar hier zijn ook vele vormen in mogelijk. Bijvoorbeeld alleen foto's en geen verhaal, of alleen onherkenbare foto's of misschien andere namen zodat men je niet via google kan terugvinden. Datgene wat bij jullie past, dat doen we.

Fotografeer je echt alles? Ook tussen mijn benen bijvoorbeeld?

Ook dit bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek. Maar hierin is jullie wens wet. Heb je dit soort foto's liever niet, dan maak ik ze niet. Als ik het wel doe, dan zijn dit hele integere foto's waarbij je eigenlijk helemaal niet zo veel ziet. Mijn motto is wel, liever spijt van foto's die gemaakt zijn, dan spijt hebben van foto's die niet gemaakt zijn. De tijd kan je immers niet terugdraaien.

Ik beval door middel van een keizersnede, kan ik dan ook een reportage laten maken?

Ik heb inmiddels diverse keizersnedes mogen fotograferen en heb dus zeker ervaring. Echter is het volledig afhankelijk van het ziekenhuis of ze hier toestemming voorgeven. Vanuit de beroepsvereniging hebben we goede contacten met ziekenhuizen en zien we steeds meer en meer dat ze een select aantal fotografen toelaten tot de operatiekamer.

Wat als er iets gebeurt waardoor je niet aanwezig kan zijn? Iemand die tegelijk met mij bevalt of als je ziek bent?

In de jaren dat ik nu bevallingen fotografeer is dit gelukkig nog niet voorgekomen. Maar dat biedt geen garanties voor de toekomst. Mocht het een keer voorkomen dat ik niet kan komen, dan zorg ik voor een back-up. Ik ben lid van de beroepsvereniging geboortefotgrafen en heb dus de beschikking over diverse, proffesionele collega's die voor mij kunnen waarnemen. Daarnaast neem ik slechts 2 geboortereportages per maand aan om dit te kunnen combineren met mijn andere soorten fotografie en mijn jonge gezin. De kans dat je tegelijk met mijn andere klant is dus niet heel groot.

meisjes
jongens
tweelingen
thuisbevalingen
ziekenhuisbevallingen
keizersnedes

“Gwendolyn heeft een geboorteshoot gedaan voor ons. Er werd eerst een kennismakingsgesprekje gehouden, waarin we over onze wensen konden praten, ons alles duidelijk werd uitgelegd en we haar werk konden bekijken. Vanaf week 37 staat ze klaar om in actie te komen en is hierin enorm betrokken! Tijdens de bevalling heeft ze zich “onopvallend” opgesteld,… Lees verder “”

- Desy Joosse-Buijs -

“Briljante weergave van het mooiste moment van ons leven, inclusief hele leuke blog over de hele happening!”

- Ronald Joosse -

“Nu 2x met Gwendolyn ‘gewerkt’ 1x tijdens een bevalling waarbij zij foto’s maakte en ik mocht begeleiden, hierin is ze heel prettig aanwezig, je hoort of ziet haar amper maar toch maakt ze prachtige foto’s! En de 2e x een fotoshoot met mijn collega’s gedaan, dit was heel leuk, wij houden niet zo van ‘op… Lees verder “”

- Liesbeth Kluijfhout -

“Wij wilden mooie foto’s van onze pasgeboren 2e dochter. Wíj houden niet zo van de geposeerde newborn foto’s en waren op zoek naar iets anders. Zo kwamen we bij de Kraamreportage van Gwendolyn terecht. En hier hebben we absoluut geen spijt van! Wat een mooie, bijzondere en ‘echte’ foto’s hebben we van ons gezinnetje. Heel… Lees verder “”

- Manon van Maldegem-Baaijens -

“Een paar weken geleden kwam gwendolyn foto’s maken namens stichting early birds van onze Jens! Ze nam de tijd en wist echt geweldige foto’s te maken! Ook nadien het fotoboek wat ze voor ons samen gesteld heeft is geweldig, dat hadden we zelf nooit zo kunnen doen. We zijn gwendolyn dan ook erg dankbaar en… Lees verder “”

- Debby van der Put -

“Onbetaalbaar zijn de foto’s! Ze pakt de juiste emoties in momenten en legt deze in mooie composities vast.”

- Petri Verbrugge -

“Gwendolyn heeft enkele weken terug gezorgd voor een heel mooie fotoreportage van onze te vroeg geboren zoon. Op een moment waarop alles even zwaar voelt, zet zij de mooie momenten (die er toch zijn) in deze periode om in prachtige foto’s die een herinnering voor het leven zijn. Op een subtiele manier heeft ze zich… Lees verder “”

- Kristel Schoevaerts -

“Gwendolyn heeft de geboorte van onze dochter Jolé super vastgelegd! De foto’s zijn geweldig. Een mooi aandenken voor ons en later ook voor Jolé zelf.”

- Ilona van Doorn -

“Onze (verlate) kraamrapportage kon echt niet beter. Gwendolyn is super relaxed, de sfeer was goed en ongedwongen en de foto’s zijn daardoor authentiek. Het fotoboek is bovendien prachtig geworden. Kan niet anders zeggen dan dat Gwendolyn er echt talent voor heeft.”

- Merel van Rens -

“Gwendolyn is heel prettig in haar communicatie, denkt goed mee, en is flexibel. Maar bovenal, maakt ze mooie foto’s!”

- Margreet Kodde -

“Ik kan alleen maar zeggen dat door geduld en rust het resultaat zo mooi is geworden… helemaal super gewoon.”

- Kirsten Koster -

“Wij hebben een hele ontspannen fotoshoot gehad tijdens onze kraamreportage. We zijn onwijs blij met het resultaat… Wat fijn om dit terug te kunnen zien! Ook was het fijn dat we niet lang hoefde te wachten op onze foto’s, en de wachttijd wordt ook nog eens verzacht met mooie previews! Gewoon doen!”

- Liesbeth Haarbosch -

“Ik kan alleen maar zeggen dat ik erg blij ben dat we haar gevraagd hebben om foto’s te maken zodra ik bevallen was. Ook de kraamreportage die we een week later hadden is zeer goed bevallen. Die mooie momenten zijn vastgelegd in een prachtig album door Gwendolyn gemaakt. Bedankt!”

- Desiree Paardenkoper -

“Toen ons zoontje geboren was heb ik contact gezocht met Gwendolyn voor een shoot. Aangezien mijn man en ik allebei een ander idee voor de shoot hadden dit voorgelegd aan Gwendolyn. Zij heeft met ons meegedacht en uiteindelijk een hele mooie kraamreportage geschoten. De foto’s zijn erg mooi en ook het album is helemaal naar… Lees verder “”

- Lisette de Haas -

“Gwendolyn heeft onze bruiloft vastgelegd. Ze luisterde naar wat wilden, communiceerde helder via de mail van te voren, kwam langs om alles door te nemen en rende op de dag zelf de hele dag achter ons aan of voor ons uit. Het eindresultaat is prachtig! Ze heeft ervoor gezorgd dat wij een hele waardevolle herinnering hebben… Lees verder “”

- Rianne Van Dijke-van Der Welle -

“Poseren en op de foto moeten heb ik een hekel aan. Toch wilde ik graag een mooie foto van mijn tweelingzus en mezelf hebben. Met de Moment Design techniek verliep de shoot heel ontspannen en Gwendolyn stelde ons meteen op ons gemak. We hebben een uur lang lol gehad en daar kwamen dan ook nog… Lees verder “”

- Loes de Heus -

“Wij hebben 2 reportages van Gwendolyn gehad. De moment design shoot was echt een feestje, even tijd voor elkaar naast de drukte van alle dag. En dan nog een
blijvende herinnering ook. De bevallingsshoot was een bijzondere ervaring; we hebben bijna niet gemerkt dat Gwendolyn aanwezig was maar wat fijn om zulke mooie foto’s… Lees verder “”

- Marianne Elstgeest Mondeel -

“Heel fijn, geruststellend en geweldige shoot gehad!”

- Patricia Maduro -

“De shoot verliep heel ontspannen en gezellig!! Ik voelde me erg op m’n gemak!! Dus een shoot is zeker aan te raden bij Gwendolyn!”

- Joyce de Feijter-Himpens -

” Gwendolyn, we zijn heel blij dat jij ons huwelijksfeest hebt vastgelegd. De foto’s zijn prachtig geworden. Elke keer als we er naar kijken kunnen we de mooie momenten weer herbeleven. Hartstikke bedankt!”

- Familie Den Boef -

Menu