(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Moment Design Heinkenszand

Wat een leuke opdracht!

Gwendolyn Pieters
 - 
maart 10 2017
 - 

Begin januari mocht ik een prachtige badbevalling vastleggen en de verloskundige die hierbij aanwezig was, was Jolien Dekker, van Verloskundigenpraktijk Borsele. Superleuk want we zijn op de middelbare school bevriend geweest. Een tijdje na de bevalling nam Jolien contact met me op, of ik misschien portretfoto's kon maken voor haar praktijk. De huidige foto's waren toch wel wat verouderd en aan vernieuwing toe. Natuurlijk kan ik dat, leuk zelfs! Dus ging ik op een vrijdag naar de prachtige praktijk de Grenslinde in Heinkenszand.

Zoals altijd pak ik mijn shoots aan door middel van de technieken van Moment Design. Bij geliefde is dat heel waardevol omdat je uitspreekt naar elkaar waarom je van elkaar houdt en wat je zo waardeert aan elkaar. Maar ook bij collega's onderling is Moment Design leuk om te doen! Zo ook tijdens deze sessie, mooie woorden werden er gesproken over elkaar en we hebben ook ontzettend gelachen. En met als resultaat, foto's die de meiden laten zien zoals ze echt zijn!

Bedankt Jolien, Liesbeth en Dorien voor jullie vertrouwen, ik vond het een feestje jullie op de foto te mogen zetten!

 

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram