Podcast

Lieve Vieve

Vorig jaar kreeg ik een berichtje van Kiki, ze is in verwachting van haar eerste kindje en is in maart uitgerekend. Ze wilde een kraamreportage reserveren. Hartstikke leuk natuurlijk! Maar toen ontving ik in januari ineens een berichtje dat ze in het ziekenhuis is met gebroken vliezen. Ze is nog maar 35 weken dus het is even afwachten hoe het gaat lopen, het kan dat de bevalling daadwerkelijk begint maar ook dat het nog even op zich laat wachten. Maar dan wordt ze in ieder geval begin februari ingeleid. Ze vraagt zich af hoe het nu gaat met de reportage. Ik stel haar gerust en vertel dat ze zich daar absoluut niet druk over moet maken. We doen de reportage gewoon als ze er klaar voor zijn, of dat nou in februari of maart is. We vinden vast wel een plaatsje in de agenda’s.

Uiteindelijk word het meisje van Robert en Kiki geboren op 1 februari. Alles gaat goed, maar ze moeten uiteraard even in het ziekenhuis blijven. We plannen de reportage voor eind februari en ik ontmoet het stel thuis. Hun dochter Vieve ligt nog even te slapen dus ik grijp mijn kans om de katten de fotograferen. Het is een soort van thema in mijn reportages geworden. Daarna mag Vieve lekker in bad, drinken en knuffelen. Het levert een hoop liefdevolle plaatjes op en stiekem film ik ook af en toe een stukje. Dat wil ik steeds vaker gaan doen maar wist niet goed waar te beginnen. Dus dan maar gewoon doen en kijken of het lukt. Dus verassing Robert en Kiki, ook enkele bewegende beelden in jullie filmpje!

Bedankt Robert en Kiki, ik heb genoten van jullie prille geluk. Lieve Vieve is prachtig!

Blog 1_Resize

Blog 2_Resize

Blog 3_Resize

Blog 4_Resize

Blog 5_Resize

Blog 6_Resize

Blog 7_Resize

Blog 8_Resize

Blog 9_Resize

Blog 10_Resize

Blog 11_Resize

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding