(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Moment Design Terneuzen

Wat een lief stel !

Gwendolyn Pieters
 - 
maart 19 2019
 - 

In het kader van de Moment Design Betekenisweek vorig jaar mocht ik Evelien en Jeroen vastleggen. Tijdens de betekenisweek geven we vanuit het Moment Design Collectief50 fotoshoots weg aan mensen met een ingrijpende ziekte. Evelien zichzelf opgegeven om met haar partner en haar moeder en haar zus op de foto te gaan. Helaas lukte dat planningstechnisch niet en werd het een love-shoot. Ook mega-waardevol! Evelien schreef het volgende in haar aanmelding: "Ik ben ongeneeslijk ziek (Cystic Fibroses) dat is een erfelijke aandoening maar geen kans op genezing maar wel op verlenging van het leven dmv een longtransplantatie.. ik heb het geluk gehad bijna 8 jaar geleden om deze dubbele longtransplantatie te mogen ondergaan maar ondanks dat blijf ik ongeneeslijk ziek alleen is mijn leven wat dragelijker geworden."

Het was een hele fijn en leuke reportage waarin we vooral lachte maar ook af en toe een kleine traan kwam. Bedankt Jeroen en Evelien, ik vond het heel leuk om jullie te leren kennen en jullie liefde te mogen vastleggen.

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram