(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl

Een tastbare herinnering aan de reportage

Gwendolyn Pieters
 - 
maart 21 2019
 - 

Iedereen die mij wel eens heeft gesproken over mijn fotografie, weet hoe gepassioneerd ik ben over mijn eindproduct, mijn albums. Ik denk dat minimaal 95% van al mijn reportages uiteindelijk wordt opgeleverd in een prachtig, persoonlijk en uniek album. Ik vond het daarom ook eens tijd om mijn passie voor mijn albums te laten zien in een filmpje. Mocht je dus nog twijfelen of je wel een album wilt? Of ben je benieuwd waar ik zo gepassioneerd over ben? Kijk dan vooral het filmpje.

En benieuwd naar nog meer album? Kijk dan vooral in deze GALERIJ, hierin staan albums in allerlei kleuren en maten en kaften ter inspiratie, om te laten zien dat echt alles mogelijk is.

Leverancier Konpoli

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-81 93 29 11
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.

Volg mij

4.8
Read our 35 Reviews
crossarrow-up-circle
Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram