Podcast

Wat een liefdevol afscheid

Vorig jaar werd ik gebeld door Cees Roubos van Begrafenisverzorging Roubos, of ik beschikbaar was voor een uitvaartreportage. Uiteraard, daarvoor gooi ik gelijk mijn agenda om. Het was een droevige dag, ook qua weer. Maar wat heb ik een liefde gevoeld en gezien. Enkele maanden na de uitvaart ga ik naar de nabestaanden om het album te leveren, dankbaarheid overheerst. Ze zijn dankbaar voor de liefdevolle beelden die heel wat gaten van die dag konden opvullen. Een kleine selectie van de beelden mag ik met jullie delen en daar ben ik ontzettend dankbaar voor <3

Bedankt Rien en Marika voor het vertrouwen en dat ik dit voor jullie mocht doen, het was een eer.

♡ Uiteraard plaats ik deze beelden met toestemming van de nabestaanden en daar ben ik ontzettend dankbaar voor. Echter vind ik het belangrijk om te vermelden dat dit altijd een keuze is. Willen jullie beelden privé houden, dan heb ik daar alle respect voor ♡

 

Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

FreeBoost aanmelding