(06) 47 69 54 86info@pietersfotografie.nl
Familiereportage Moment Design

Mag ik van de glijbaan?

Gwendolyn Pieters
 - 
juli 10 2017
 - 

Wat een leuke locatie! Ik was druk op zoek naar iets nieuws en stuitte op dit park in Middelburg. Echt heel erg leuk. Wat nog leuker was, was het prachtige gezin dat ik voor mijn lens had! Magreet, Michiel en hun 3-jarige dochter Nova. Ik had Margreet vorig jaar al voor de lens gehad voor portretfoto's voor haar site Orthomoleculaire therapie. Leuk om nu ook de rest van haar gezin te leren kennen. Novan had, zoals de meeste 3-jarige, niet zoveel zin om op de foto te gaan. Ze wilde liever van de glijbaan. Maar door de spelletjes die ik doe en de opdrachten die ik geef is het best goed te doen. En volgens mij heeft het leuke plaatjes opgeleverd!

Margreet en Michiel, wat zijn jullie leuk samen en wat een prachtige dochter hebben jullie! Bedankt dat ik jullie rijkdom mocht vastleggen!

 

Contact

Gwendolyn Pieters
info@pietersfotografie.nl
06-47 69 54 86
Vlissingen, Zeeland

Inspiratiemail

Zin in een dosis inspiratie in je mailbox?
Meld je dan hieronder aan.


Volg mij

crossarrow-up-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram